Care este superputerea ta, în funcţie de zodie

Care este superputerea ta, în funcţie de zodie

Fiecare zodie excelează într-un anumit domeniu, însă e posibil să nu fii conştientă de toate calităţile tale!

Gemeni

Ai capacitatea de a-ţi accepta vulenrabilităţile, de a le îmbrăţişa şi de a le purta ca pe nişte lucruri de mare frumuseţe, dragoste şi vindecare. Eşti într-o permanentă căutare de frumuseţe interioară.

Rac

Ai puterea de a visa măreţ şi de a găsi locul potrivit pentru tine pentru împlinirea dorinţelor. Eşti un creator.

Leu

Ai abilitatea de a te ridica şi de a lupta atunci când vine vorba de dragoste. Eşti o persoană inventivă şi găseşti mereu resurse pentru a vedea lumina chiar şi în momentele cele mai întunecate.

Fecioară

Ai puterea de a sprijini, alina şi de a linişti oamenii. Acest lucru vine din ta natura ta intuitivă şi perceptivă. Eşti un vindecător de suflete şi ai relaţii extraordinare cu cei de lângă tine.

Balanţă

Ai puterea de a crea şi de a te bucura de ceea ce îţi oferă viaţa, indiferent dacă e vorba de dragoste, afaceri sau de relaţiile dintre oameni. Eşti o punte de legătură şi un maestru al ceremoniei.

Scorpion

Ai puterea de a impresiona oamenii datorită carismei şi îi influenţezi extrem de mult atunci când eşti în jurul lor. Eşti un adevărat magnet.

Săgetător

Ai capacitatea de a ţine cont de subconştientul tău şi de a-l folosi ca un element vital în relaţiile cu cei din jur.

Eşti un magician şi un cititor de gânduri.

Capricorn

Ai abilitatea de a căuta întotdeauna ce e mai bun în oameni. Înţelegerea profundă a naturii umane te caracterizează şi poţi vedea mereu ambele părţi ale unei situaţii. Eşti un aducător de pace.

Vărsător

Ai puterea de a te regenera, de a te ridica din cenuşă şi de a trece prin lume ca un izvor indiferent de greutăţile pe care le întâmpini. Vei rămâne îndrăgostit de viaţă pentru totdeauna.

Peşti

Ai puterea de a-ţi urma intuiţia. Te asiguri că cele mai importante alegeri sunt făcute din suflet şi nu îţi e teamă să refuzi nimic care nu dă sufletului tău o lecţie sau un scop. Eşti pur şi simplu la un alt nivel.

Berbec

Berbecul posedă capacitatea de a-şi proiecta propria viaţă într-un mod care nu numai că inspiră, ci şi îi ajută pe ceilalţi să-şi atingă visele. Îi influenţezi pe cei din jur, iar imposibilul nu există pentru tine.

Taur

Ai puterea de a excela în orice lucru pe care ţi-l pui în cap şi devii un lider natural. Eşti stăpân în domeniul în care activezi.

Sursa: eva.ro
Share