Bicicleta din aur, mai scumpă decât o mașină de lux

Bicicleta din aur, mai scumpă decât o mașină de lux

O firmă de produse de lux din Marea Britanie a scos la vânzare biciclete placate cu aur de 24 de carate. Bicicleta din aur costă 400.000 de dolari, iar la acest preţ ea valorează mai mult decât majoritatea maşinilor de pe străzile Londrei, una dintre cele mai scumpe capitale europene, relatează digi24.ro.

În afară de şaua bicicletei, totul e acoperit cu aur: cadrul, ghidonul și spițele. „Aceasta este, probabil, cea mai uimitoare sculptură din lume”, a explicat un reprezentant al firmei producătoare.

“Compania noastră înfrumuseţează obiecte prin încrustarea de diamante, aşa că ne dorim ca această bicicletă să îndeplinească dorinţele oricăror potenţiali clienţi”, a mai spus el.

Reprezentantul companiei a povestit că, de-a lungul timpului, firma a primit și cereri mai puțin obișnuite: “Vă vine sau nu să credeți, am primit recent o ofertă pentru un vas de toaletă placat cu aur de 24 de carate”.

Compania britanică a devenit cunoscută în urmă cu zece ani, când a decis să dea o notă personală unor obiecte uzuale precum telefoanele inteligente sau tacâmurile.

Share