Autoritățile au jucat fotbal de Ziua Polițistului de Frontieră European

Autoritățile au jucat fotbal de Ziua Polițistului de Frontieră European

Meciurile la minifotbal s-au disputat la 29 mai curent, pe stadionul Colegiului Național al Poliției de Frontieră, din orașul Ungheni. Turneul de minifotbal, organizat cu prilejul marcării Zilei Polițistului de Frontieră European, se află la cea de-a treia ediție.

În acest an, șase echipe s-au întâlnit pe teren pentru a-şi adjudeca titlul de campioană, echipele reprezentând Direcția regională Vest a Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul de Poliţie Ungheni, Biroul Vamal Ungheni, Direcția generală teritorială „Nord” a CNA, Brigada de artelerie „Prut” și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Conform regulamentului de joc, desfăşurat în sistemul „fiecare cu fiecare”, câştigătoare a fost echipa care a acumulat cele mai multe puncte. După câteva ore de joc, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest au reuşit, în urma unui parcurs remarcabil, să se clasifice pe prima poziție, urmați fiind de reprezentanţii Biroului Vamal Ungheni. Deşi au demonstrat pe terenul de joc că sunt în formă și bine pregătiți, echipa Direcției generale teritoriale „Nord” a CNA a urcat pe a III-a treaptă a podiumului.

Evenimentul se înscrie printre cele mai ambiţioase iniţiative de a petrece timpul liber şi oferă oportunitatea de a stabili relații de prietenie și colaborare între instituții.

Mihaela Rotari

Share