Au cumpărat un sac de cartofi, dar când l-au deschis, au avut un şoc: printre cartofi se afla şi o…grenadă

Au cumpărat un sac de cartofi, dar când l-au deschis, au avut un şoc: printre cartofi se afla şi o…grenadă

Isabelle Belmain, o franţuzoaică din Isere, a cumpărat împreună cu soţul său un sac de cartofi de 25 de kg de la un hipermarket. Când l-au deschis, cei doi au avut un şoc: printre cartofi se afla şi o…grenadă, a povestit femeia pentru France Bleu Isere.

Belmain a povestit că a deschis sacul de cartofi şi a luat „un cartof” din sac şi i s-a părut că e foarte tare. „L-am lovit de masă şi era foarte tare. Mi-am spus că e o piatră şi l-am pus deoparte”, mai spune ea. „Soţul meu l-a curăţat şi a văzut că e o grenadă şi mi-am dat seama că mi-ar fi putut exploda în mână”.

Grenada -cel mai probabil una rămasă neexplodată din cel de-al Doilea Război Mondial- a fost dusă în fundul grădinii de soţul femeii, în aşteptarea pirotehniştilor.

Cei doi nu ştiu dacă vor depune plângere împotriva magazinului de unde au cumpărat sacul de cartofi, magazin care nu îşi explică cum a ajuns grenada în sacul de cartofi.

Isabelle Belmain spune că râde pe seama aventurii sale şi că le-a povestit tuturor prietenilor cum era să gătească „cartofi explodaţi”.

gr

Sursa: realitatea.net

Share