Atenție! Vremea se răcește simțitor

Atenție! Vremea se răcește simțitor

Meteorologii anunţă vreme rece pentru acest sfârşit de săptămână. Temperaturile vor coborâ până la +14°C în timpul zilei și +2°C în timpul nopții.

Marți nu se vor înregistra precipitații pe teritoriul țării. La nordul republicii, mercurul în termometre va urca până la +27°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de până la +28°C. În sud se așteaptă cele mai înalte temperaturi de la +29°C.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de până la +16°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de până la +17°C. În sud se așteaptă cele mai înalte temperaturi de la +18°C.

Joi, locuitorii din centrul și sudul republicii vor avea parte de vreme frumoasă. La nordul republicii, mercurul în termometre va urca până la +16°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de până la +17°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +15°C până la +17°C.

Vineri, la nordul țării se vor înregistra temperaturi de până la +17°C, în centrul țării +18°C, iar la sud +19°C. Temperaturile vor coborî până la +2°C în timpul nopții pe întreg teritoriul țării. Vântul va sufla moderat.

Sâmbătă și duminică, temperaturile vor coborî până la +2°C în timpul nopții și +15°C în timpul zilei.

Mihaela Rotari

Share