Angajații MAI instruiți de Poliția Națională a Turciei

Angajații MAI instruiți de Poliția Națională a Turciei

Angajații Ministerului Afacerilor Interne urmează un curs de instruirea în managementul de personal. La data de 20 octombrie 2014, în incinta Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc deschiderea cursului de instruire pentru angajații MAI, cu genericul ”Gestionarea resurselor umane și management – leadership”, organizat de Poliția Națională a Republicii Turcia și Agenția Turcească pentru Colaborare și Coordonare a Proiectelor TIKA, care se va desfășura în perioada 20 – 24 octombrie, întrunind 22 de participanți.

Cursul a fost organizat în urma cooperării bilaterale cu Poliția Națională a Republicii Turcia ca urmare a vizitei oficiale omologilor turci și a Agenţiei Turcească pentru Colaborare şi Coordonare a Programelor TIKA, care s – a desfăşurat în perioada 23-24 aprilie curent.
Pe parcursul acestui seminar, vor fi abordate subiecte precum gestionarea resurselor umane în cadrul poliției, managementul strategic și leadership în poliție, gestionarea disciplinei în cadrul poliției, planificarea resurselor umane și numirea în funcție şi gestionarea eficientă a schimbului de informații.

 

 

 

 

 

Maria Roșca

Share