Ai această grupă de sânge? S-a descoperit că e de proveniență extraterestră

Ai această grupă de sânge? S-a descoperit că e de proveniență extraterestră

Sângele care are RH negativ este, conform descoperirilor făcute de cerecetători, de provenienţă extraterestră.

Aproximativ 85% din populaţia globului are sangele Rh pozitiv, în timp ce restul oamenilor se pot lăuda cu Rh negativ. Conform sepcialiştilor, sângele cu Rh negativ ar fi de provenienţă extraterestră, scrie efemeride.ro.
În urmă cu peste 35.000 de ani ar fi existat o mutaţie genetică la nivelul speciei umane şi atunci a apărut pentru prima dată acest tip de sânge. Potrivit unor oameni de stiinţă, s-a folosit ADN de provenienţă extraterestră, care a fost combinat cu cel al unei maimuţe şi astfel a apărut omul de Neanderthal.

De atunci şi pâna în prezent, omul care are sângele Rh negativ a trăit pe Terra în voie, dar a dat dovadă de abilitaţi ieşite din comun. De exemplu: în cazul sarcinii celulele de la făt pot evada în sangele mamei ţi atunci se poate produce o respingere pentru că sunt catalogate drept diferite. În cele mai multe dintre cazuri, acest fenomen duce la avort spontan, motiv pentru care teoria ADN-ului extraterestru este luata înca o dată în calcul.

Oamenii cu tipul de sânge Rh negativ sunt în general înalţi, blonzi sau roşcaţi. Ei prezintă un coeficient al inteligenţei mult mai mare decât cel al mediei, ceea ce înseamnă o activitate cerebrală mai intensă decât în cazul oamenilor cu Rh pozitiv. De asemenea, presiunea sângelui este mult mai mica şi temperatura corpului mai scăzută. Aceşti oameni spun că au avut extrem de multe experienţe extrasenzoriale şi că au fost rapiţi constant de extratereştri. Cei cu Rh negativ au o sensibilitate aparte la lumină, dar pe de cealaltă parte au dezvoltat simţuri mult mai puternice decât oamenii normali. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile esenţiale ale celor care s-au născut cu sânge Rh negativ şi cel mai interesant fapt este că ei nu pot fi clonaţi.

Mihaela Rotari

Share