A găsit întâmplător un borcan îngropat în curtea casei. L-a deschis și…

A găsit întâmplător un borcan îngropat în curtea casei. L-a deschis și…

 A găsit borcanul în grădina casei în care stătea cu chirie și s-a grăbit să îl desfacă. Credea că sunt bani ascunși, însa ce-a găsit în interior l-a îngrozit! „Dă-i foc, da-i foc!” 

Cine nu a visat sa gaseasca o comoara uitata? Un barbat din COsta Rica a crezut ca i s-a indeplinit visul, insa totul s-a transformat int-un cosmar.

In timp ce ingrijea plantele din gradina casei inchiriate, in care se mutase recent, un barbat din Costa Rica a descoperit un recipient de sticla, sigilat, de dimensiunile unui borcan obisnuit, intalnit in orice bucatarie.

Era convins ca in interior se afla bani sau droguri, asa ca a trecut la deschiderea lui. A indepartat banda adeziva cu care era infasurat, apoi a desfacut capacul de plastit si a realizat ca are un fata un obiect mult mai sinistru decat se astepta.

La suprafata de afla o fotografie a proprietarei casei, din tinerete. A mai gasit o bucata de tesatura rupta, ce parea dintr-o rochie, si o hartie pe care se aflau scrise cateva cuvinte. Si-a anuntat proprietara, care i-a spus ca, probabil, „cadoul” a fost lasat de fostul proprietar.

Ea credea ca textul de pe hartie e un blestem care ii era adresat, asa ca a cerut ca toate obiectele sa fie arse imediat, dupa care a turnat apa sfintita peste cenusa si in gaura din pamant in care a fost gasit recipientul, scrie realitatea.net.

colajborcan_07293300

Share