A avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Federației Sportive de Fotbal pe Plajă

A avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Federației Sportive de Fotbal pe Plajă

Adunarea Generală Extraordinară a Federației Sportive de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova s-a desfășurat anul acesta la Arena Beach Soccer FMF, situată în parcul „La Izvor” din capitală. La eveniment au participat 12 membri, care au votat mai multe decizii pentru viitorul acestui gen de sport.

Printre cele mai semnificative hotărâri luate se numără:

Afilierea Noilor Asociații Obștești:

Membrii Adunării au votat în favoarea afilierii a trei noi asociații la Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă:

A.O. CS „Atletic”
A.O. Liga Profesionistă a Cluburilor Sportive de Fotbal pe Plajă din R. Moldova
A.O. Curtea de Arbitraj Sportiv și Mediere în Fotbal

Excluderea Asociațiilor și Școlilor Sportive:

Au fost excluse din cadrul federației următoarele asociații obștești și școli sportive:

A.O. „Stels”
A.O. CS „Grătiești”
Școala Sportivă Ialoveni
Școala Sportivă Strășeni
Școala Sportivă Dubăsari
Școala Sportivă nr.12, Vadul lui Vodă

Aprobarea Noului Statut: Adunarea a aprobat statutul Asociațiilor Obștești Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova într-o redacție nouă.

Revocarea Secretarului General: Secretarul General al A.O. Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova a fost revocat din funcția de membru al Comitetului Executiv al A.O. Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova conform prevederilor noului statut.

Prelungirea Mandatului: S-a decis prelungirea mandatului membrilor Comitetului Executiv și a comisiei de cenzori a Federației Sportive de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova sub forma de interimat până la alegerea noilor organe de conducere.

Următoarea Adunare Generală: A fost stabilit că următoarea Adunare Generală de dare de seamă și alegeri a A.O. Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova va avea loc în decurs de 6 luni.

După desfășurarea Adunării Generale Extraordinare, Consiliul de Administrare al Federației a avut o ședință în care, conform noilor prevederi statutare, dl. Iurie Bulgareanu a fost numit Secretar General (Administrator) al Federației pentru un termen de 4 ani, la propunerea membrilor. Această numire marchează un pas important în consolidarea echipei de conducere a federației, subliniind dedicarea continuă pentru dezvoltarea fotbalului pe plajă în Republica Moldova.

Share