5 lucruri despre sex pe care trebuie să le știi până la 40 de ani. Ultimul face minuni

5 lucruri despre sex pe care trebuie să le știi până la 40 de ani. Ultimul face minuni

Odată cu înaintarea în vârstă, fiecare persoană are alte așteptări în ceea ce privește viața amoroasă.

Daca la varsta de 20 de ani erai mai predispusa sa faci sex in mare ori in locuri interzise, dupa 30 sau 40 de ani, maturitatea te face sa te gandesti la alte lucruri.

Iata 5 lucruri despre sex pe care trebuie sa le stii inainte de 40 de ani, ca sa nu fii luat prin surprindere sau sa te simti depasita de situatie:

1. In primul rand, marimea nu conteaza. Mai multe studii din intreaga lume arata ca femeile sunt cu mult mai interesate de forma pe care o are penisul partenerului lor, decat de lungimea acestuia.

2. Barbatilor nu le pasa daca te epilezi. Ei bine, toti barbatii tin cont de igiena, insa daca un barbat te vrea, te vrea pe tine si nu se gandeste daca ai parul crescut cu un milimetru. Trebuie sa inveti sa te simti bine in pielea ta si sa te bucuri de partida si de partener.

3. Toate femeile se masturbeaza – ei bine, daca este un subiect tabu pentru tine si nu ai experimentat pana acum acest lucru, ar trebui sa incepi sa o faci si tu. Doar asa vei descoperi ce iti place, de fapt. Cu cat te cunosti mai bine, cu atat vei obtine o placere mai mare.

4. Invata sa fii ceva mai zgomotoasa. Niciunui barbat nu ii place sa faca sex cu o femeie care nu scoate niciun sunet.

De fiecare data cand face ce trebuie in pat, arata-i acest lucru, gemand. Insa, nu minti daca nu te simti bine si gasiti o solutie ca sa iti placa si tie ceea ce se intampla.

5. Scapa de monotonie si renunta la sexul clasic in pat, cu patura peste. Acest lucru il va excita teribil si va face minuni pentru relatia voastra. O padure, o parcare goala sau dusul pot deveni niste locuri in care sigur trebuie sa experimentati o partida de sex fierbinte.

Sursa: teotrandafir.com

Share