5 accesorii de toamnă must-have în acest sezon!

5 accesorii de toamnă must-have în acest sezon!

E oficial. Sezonul rece e aici iar noi, pasionatele de modă, ne dorim cu nerăbdare să aflăm care sunt acele accesorii de toamnă pe care NU trebuie să le scăpăm din vedere în acest sezon!

Și pentru că ne este greu uneori să fim la curent cu fiecare tendință nouă în materie de modă, am rugat-o pe Janina Nectara, fashion blogger, să ne recomande câteva accesorii de toamnă must-have!

Mănuşi XXL

Cine nu are mănuşi… să-şi cumpere! Mario Portolano, Dries Van Noten sau Fraulein Kink preferabil!
Lungi până la urmăr, mănuşile dau o eleganță ieşită din comun, chiar dacă variantele super trendy, din tulle sau voal, au rol pur decorativ şi nu te vor apăra de frig. Dar ce contează? Doar în modă mai suferă baba la frumuseţe…

Exces de pandantive

Cheile, agendele sau mini portofelele ies la lumina în noul sezon. Şi nu oriunde, ci atârnate de gât! Destul au stat ascunse în interiorul obscur al poşetelor, Prada le înşiră pe un lanţ şi le agaţă nonşalant în decolteul iubitoarelor de modă. Investeşte în câteva astfel de accesorii şi admiraţia fashionistelor va fi de partea ta!

Pălării chic

Vrei să fii în vogă? Poartă o pălărie! Niciun alt accesoriu nu accentuează mai mult feminitatea decât o pălărie. Este poate singurul accesoriu recomandat să ţi se urce la cap! Chiar şi la figurat! Mai ales că pălăria nu doar că adaugă un strop de sensualitate şi de mister, dar îţi şi recreează arhitectura feței, ajustând asimetriile şi reconfigurând proporţiile chipului.

Este, însă, un accesoriu care te poate domina dacă nu îl alegi corect, în funcţie de trăsăturile fetei. Modelele trilby şi fedora rămân variantele clasice, care pot fi purtate de majoritatea tipologiilor, iar brandurile Maison Michele şi Dsquared2 sunt răspunsurile ideale la întrebarea: “Cu ce ne mai acoperim capul în sezonul acesta?”

Blănuri Albe ca Zăpadă

Ultra-folosite vara, ţinutele all-white se încăpăţânează să rămână pe podium şi peste iarnă. Numai dacă ne gândim la oferta de blănuri opulente, de un alb impecabil, atât de variată, de altfel, ne dăm seama rapid că ispita de a încăla recomandările PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) atinge cote alarmante. Din fericire, există şi varianta de refugiu, faux-fur!

Pentru un look sofisticat, păstrează imaculată non-culoare alb şi pentru celelalte piese vestimentare. Propunerile Philosophy Di Lorenzo Serafini, Louis Vuitton sau Giambattista Valli ilustrează excelent acest trend.

Catifea regală

O ţinută completă din catifea, îţi va da un aer princiar. Rochiile fluide, în culori electrice, puternic pigmentate, ocupă locurile fruntaşe atât în preferinţele designerilor, dar şi pe rafturile magazinelor.

Mai ales că irizatiile materialului creează un adevărat spectacol de lumina şi culoare, ce îţi aduce look-ul în prim-plan cât ai spune “catifea”! Cap de listă de shopping: Iza Arfen, Pradă sau Anna Sui!

Share