„30 de milioane plus Radu Drăgușin!”. Juventus, gata să îl vândă pe român pentru un star de la EURO 2020

„30 de milioane plus Radu Drăgușin!”. Juventus, gata să îl vândă pe român pentru un star de la EURO 2020

Juventus este pregătită să îl vândă pe fundașul român Radu Drăgușin (19 ani). Jurnalistul italian Romeo Agresti, de la publicația Goal, anunță că Juventus a pregătit o ofertă de 30 de milioane de euro pentru mijlocașul defensiv Manuel Locatelli (23 de ani), de la Sassuolo, în care ar urma să fie inclus și Drăgușin.

Locatelli impresionează în această perioadă la EURO 2020, unde a reușit să marcheze două goluri pentru Italia în meciul cu Elveția (3-0), iar Juventus va forța transferul său în această perioadă. Pentru a reduce suma de bani oferită, torinezii sunt dispuși să îl includă în tranzacție pe Radu Drăgușin, fundașul central promovat în sezonul trecut la prima echipă, acolo unde a strâns patru meciuri oficiale.

Juventus așteaptă de câteva săptămâni să demareze negocierile pentru Locatelli, însă acum este gata să facă oferta oficială. Prețul stabilit de Sassuolo lui Locatelli ar fi de 40 de milioane de euro, astfel că formația preluată de Massimiliano Allegri ar fi nevoită să pluseze.

„O ofertă importantă, cu siguranță, dar posibil să nu fie suficient pentru a o convinge pe Sassuolo, care îl cotează pe Locatelli la 40 de milioane de euro. EURO 2020 i-ar putea crește cota tot mai mult”, notează italienii.

sursa: digisport.ro

Share