3 zodii cu inima de piatră. Fereşte-te din calea lor! Îţi vor aduce numai NECAZURI

3 zodii cu inima de piatră. Fereşte-te din calea lor! Îţi vor aduce numai NECAZURI

Sunt fara mila. Nu le indupleci cu una, cu doua, asa ca mai bine te feresti din calea lor. Vorbim despre femeile cu inima de piatra, cele care reactioneaza cu o raceala greu de descris. 

Scorpion

Femeia Scorpion este rece, intransigenta. Forta sa razbunatoare o incadreaza in aceasta categorie, a femeilor fara inima. Nu face compromisuri sub niciun chip, nu iarta atunci cand i se greseste, ba chiar pedepseste aspru. Ai face bine sa nu ajungi pe lista de dusmani a nativei Scorpion, pentru ca va fi vai si amar de pielea ta, scrie ele.ro citat de realitatea.net.

Capricorn

Doar persoanele cu adevarat speciale reusesc sa ii intre in inima si sa aiba parte de iubirea si atentia ei. Si asta intrucat femeia Capricorn pare lipsita de sentimente. Totul se rezuma la cariera, la bani, e manipulatoare si santajista si va face orice sa ajunga in varful piramidei.

Leu

Este extrem de hotarata atunci cand isi doreste ceva, astfel ca nu ar trebui sa te mire daca vor calca chiar pe cadavre. Se iubeste pe sine mai mult decat orice, de aceea si este o persoana capricioasa, care nu stie sa faca niciun fel de compromisuri.

 

Share