2015: Capra de Lemn şi influenţele astrale pentru casă

2015: Capra de Lemn şi influenţele astrale pentru casă

Anul 2015 și Capra de Lemn vor face din acesastă perioadă una specială, pentru toți pământenii, dar în egală măsură și pentru casele lor. Capra de Lemn face din 2015 un an al liniștii, al realizărilor și al construcției.  

În 2015, mult mai mult decât în anii trecuți oamenii vor construi, se vor întoarce la beneficiile și avantajele pe care aduce viața calmă din familie, vor fi preocupați de casa lor, de gradinile lor și vor găsi satisfacții în munca calmă și temeinică pentru sine.  Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul  Capra de Lemn este una din acele semnele ale zodiacului chinezesc foarte preocupate de aspectul casei.

Așa se explică de ce în acest an oamenii vor vrea din tot sufletul să se ocupe de casele lor, de gradini, iar locul în care trăiesc o să fie, mai mult ca niciodată, centrul lumii și locul lor de suflet.

Capra de Lemn este protectoarea artei, a frumosului și a bunului gust. Capra de Lemn este calmă, pacifistă și foarte calculată, iar aceste calități se vor vedea în casa fiecaruia dintre noi, prin nevoia de a aranja, de a repara, de a extinde și de a îmbunătății. Investițiile în casă vor fi profitabile, după cum o să fie profitabil să cumperi și să vinzi case, mai ales case de lemn sau case în jurul cărora se află livezi și păduri. Cele mai profitabile investiții vor fi în locurile izolate, pentru că potențialul acestora va crește începând cu anul Caprei de Lemn, peste orice așteptări. Locurile izolate sunt perfecte pentru a ridica case, acestea fiind adevărate oaze de tihnă, liniște și noroc pentru viitor.

Unul din semnele de noroc pentru casă, pentru Capra de Lemn este cifra 8 și lemnul.

Culorile cele mai potrivite ale anului sunt verdele, albastrul și rosul viu. 2015 este un an de răgaz, dupa perioada destul de galopantă a anului 2014, dominat de Calul de Lemn și înainte de anul 2016 care se anunță a fi unul catastrofal din punct de vedere al evenimentelor majore, deseori negative. Tot ceea ce se face în anul guvernat de Capra de Lemn este o investiție, este un fel de poliță de asigurare pentru 2016 și 2017 care vor fi doi ani de foc, la propriu și la figurat.

În zodiacul chinezesc există patru elemnete primordiale: pamantul, metalul, apa, lemnul și focul.

Fiecare element este reprezentat doi ani la rând de semne diferite. Anii de foc 2016, și 2017 vor fi cei mai grei din seria celor 12 ani ciclici ai zodiacului chinezesc, fiind doi ani de foc, în care mare parte din cele ce au fost construite și realizate în ultimi 10 ani vor fi năruite, arse sau vor deveni fără valoare. Asta face din Capra de Lemn ultimul zid în fața neprevăzutului, ultima perioadă în care cele realizate pot fi consolidate, puse la adăpost sau terminate.

Lemnul este protectorul casei în 2015. Capra de Lemn își face simțită prezența pozitivă în casă dacă are lumină, și căldură.

Aceste detalii sunt esențiale pentru Capra de Lemn. Roșul în decorațiuni, plantele și o bucată de pământ în vecinătatea casei (sau ghivece cu plante pe balcon), bine și constant îngrijit sunt elementele care aduc noroc, prosperitate și bine în casă în 2015.

Sursa: casa-gradina.ro

Share