Veste bună pentru moldovenii din Sankt Petersburg 

Veste bună pentru moldovenii din Sankt Petersburg 

Pe data de 12 martie 2015, funcţionarul consular al Ambasadei Republicii Moldovaîn Federația Rusă va întreprinde o deplasare în or. Sankt Petersburg pentru prestarea serviciilor consulare, informează instituția diplomatică.

Cetăţenii care sînt interesaţi de prestarea serviciilor consulare sînt rugați să se înscrie în prealabil la numărul de telefon (în intervalul 15.00-18.00, luni-vineri): +79252777302.

Adresa localului unde va avea loc primirea: or. Sankt – Peterburg, str. Șpalernaia 47 (Palatul Tavriceskii).

Acordarea asistenței consulare ,,în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

TABELUL-GRAFIC al deplasărilor funcţionarilor consulari în teritoriu, în cadrul proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”, în perioada anului 2015 poate fi vizualizat AICI.

Calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.

Doina Secrieru

Share