Un tânăr conducea un automobil furat din Capitală în stare de ebrietate

Un tânăr conducea un automobil furat din Capitală în stare de ebrietate

Un tânăr beat și fără permis de conducere a fost depistat, astăzi, la volanul unei mașini. Ulterior, polițiștii au stabilit că mașina condusă de acesta a fost răpită de pe o stradă din capitală.

Agenții de patrulare, având informația despre un conducător auto care, posibil, ar conduce în stare de ebrietate, au solicitat ajutorul colegilor din alte entități pentru stoparea acestuia.

Ulterior, datorită unei conlucrări eficiente cu colegii de la IGC, mijlocul de transport, condus haotic și cu viteză excesivă a fost stopat la intersecția străzii Ismail cu bd.Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală.

Polițiștii de patrulare au identificat, la volanul mașinii de marca „Peugeot”, un tânăr de 25 de ani.

În urma verificărilor, ofițerii au constatat și faptul că bărbatul nu are permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul Drager a rezultat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, automobilul ar fi fost răpit de pe o stadă din capitală.

Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru audieri. Totodată, i-au fost recoltate probele biologice, pentru a stabili cu exactitate gradul de alcoolemie.

De asemenea, urmează a fi inițiată o cauză penală pentru „Răpirea mijlocului de transport”.

228660664_3654081231358829_2777876453205617049_n

Share