Un reprezentant al ANSA – la instruiri în Japonia
În perioada 25 februarie-25 aprilie 2019, șeful cabinetului Directorului General al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Diomid Bivol, participă la Programul de instruire organizat în cadrul Programului JIKA Knowledge and Co-Creation – „Dezvoltarea locală a industriei prin îmbunătățirea igienei și a managmentului calității pentru alimentele de origine animală: lapte, carne și ouă”, care se desfășoară în Japonia.
În cadrul Programului, reprezentantul ANSA face cunoștință cu practici în domeniul igienei și managementului calității produselor de origine animală, cu experiențele japoneze în prelucrarea, pregătirea, transportul și depozitarea produselor de origine animală, dar și oferirea un produs sănătos consumatorului.
Experiența obținută în urma acestui program de instruire va fi utilă la implementarea obiectivelor politicii naționale în sectorul siguranței alimentelor, în special în ceea ce privește igiena și managementul calității pentru produsele alimentare de proveniență animală.
Mihaela Rotari