Un producător moldovenesc de saltele, inclus într-un prestigios clasament din SUA

Un producător moldovenesc de saltele, inclus într-un prestigios clasament din SUA

În mai puțin de 2 ani de activitate în Statele Unite ale Americii, produsele brandului moldovenesc Matco Mattress au ajuns să concureze cu brandurile de saltele din SUA, informează OFICIAL.

Un clasament realizat recent de REST ADVICE – „Top 11 Best Euro Top Mattress review 2021”, poziționează un model de saltea de la Matco Mattress pe locul 10 din 11 poziții.

Contactat, fondatorul companiei, Viorel Matco care se află în SUA, ne-a comunicat:

„Am fost plăcut surprinși să aflăm de acest clasament. Modelul dat a fost cel mai bine vândut atât online cât și în magazinul nostru din Pensacola, Florida. Salteaua poate fi plasat atât pe bază fermă, cât și pe paturi reglabile.

Din cauza problemelor cauzate de COVID-19, avem stoc limitat de mărimi la acest model. Dacă nu era această problemă, cu siguranță că tipul acesta de saltea putea să fie clasata pe primele poziții”.

Modelul Matco Mattress euro top este confecționat din arcuri individuale cu spumă de memorie și gel. Arcurile individuale îi oferă suportul necesar, iar spuma de memorie, un confort sporit. Gelul elimină căldura și ajuta ca corpul sa nu se supra încălzească.

Salteaua Matco Mattress conține 2 certificate de calitate – CertiPur-US și Oeko-Tex. De aceea salteaua este calificată ca fiind prietenoasă atât mediului, cât și celor care dorm pe ea.

Amintim că, MATCO Mattress este primul brand moldovenesc de saltele care și-a extins activitatea în Statele Unite ale Americii.

Cristina Gurez

Share