Un locuitor al capitalei a fost reţinut în momentul când sustrăgea trei biciclete din ograda unei case de locuit

Un locuitor al capitalei a fost reţinut în momentul când sustrăgea trei biciclete din ograda unei case de locuit

Un individ în vârstă de 46 ani, locuitor al capitalei, a fost reţinut de către un echipaj mixt de patrulare alBatalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în momentul când sustrăgea trei biciclete din ograda unei case de locuit, din strada Sihastrului a sectorului Centru din capitală. Poliţiştii imediat au intervenit şi au curmat acţiunile lui, fiind încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri, iar cele trei biciclete în valoare de peste 15 000 lei au fost returnate proprietarului.

În cadrul audierilor făptaşul şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că, intenţiona să le vândă ulterior. E de menţionat că, acesta ar fi sărit gardul ogrăzii, de unde a sustras bicicletele. Astfel individul va fi cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei până la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Totodată poliţiştii întreprind acţiuni de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău a intensificat patrulările nocturne pe străzi, în contextul prevenirii şi combaterii tuturor genurilor de infracţiuni.

 

Maria Roșca

Share