Un cărucior din scara unui bloc de locuit din Chișinău – sustras de doi indivizi

Un cărucior din scara unui bloc de locuit din Chișinău – sustras de doi indivizi

O femeie și un bărbat, cu vârstele de 58 și 34 ani din capitală, anterior judecați pentru diverse infracțiuni, au fost reţinuţi şi documentați de ofițerii de investigație și urmărire penală a  Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru că ar fi sustras un cărucior din scara unui bloc de locuit.

Potrivit proprietarului, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste 6 000 lei.

Polițiștii au constatat că bănuiții ar fi pătruns în scara blocului din sectorul Râșcani prin aces liber de unde au sustras bunul. Incidentul a avut loc la data de 9 mai curent, pe parcursul nopții.

Ulterior, proprietarul depistând lipsa bunului imediat a informat Poliţia. Respectiv, poliţiştii au depistat căruciorul la un lombard unde fusese vândut la prețul de 1000 de lei. Bunul sustras a fost ridicat și urmează a fi returnat proprietarului.

În acest context, a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente suspecții se cercetează în stare de libertate.

Mihaela Rotari

Share