Un angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a decedat într-un grav accident

Un angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a decedat într-un grav accident

UPDATE: În urma traumelor primite urmare a accidentului care a avut loc în dimineața zilei de astăzi în apropiere de satul Bozieni, a decedat șoferul automobilului Dacia. Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hîncești.

În această dimineață, în jurul orei 07:00 poliția din Hîncești a fost sesizată referitor la un accident care a avut loc pe traseul Chișinău – Cimișlia în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hîncești.

Automobilul de marca Dacia care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de marca Volkswagen Transporter.

Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.

Automobilul Dacia, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de un bărbat de aproximativ 30 ani, având trei pasageri, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Polițiștii se află la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele.

138055814_3114611971972427_377883114783684339_n

Doina Secrieru

Share