Transportatorii auto vor desfășura o întrunire în centrul Capitalei. Solicitarea Poliției

Transportatorii auto vor desfășura o întrunire în centrul Capitalei. Solicitarea Poliției

În contextul în care, astăzi, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto intenționează să desfășoare o întrunire în capitală, Poliția îndeamnă atât organizatorii, cât și participanții să respecte legislația și să se conformeze indicațiilor oamenilor legii.

Amintim organizatorilor întrunirii că, potrivit Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale, desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice în zilele lucrătoare sunt interzise.

Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare/întrunire, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane.

„Solicităm cetățenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică și să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Vom depune tot efortul ca să evităm disconfortul participanților la trafic și al locuitorilor capitalei”, spune Poliția.

Share