Tentativă de omor în sectorul Ciocana al Capitalei

Tentativă de omor în sectorul Ciocana al Capitalei

Un bărbat în vârstă de 40 ani, locuitor a capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei tentative de omor.

În seara zilei de 27 iulie curent, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana a fost sesizat de către locatarii unui bloc amplasat pe str. Ig. Vieru, precum că vecinul lor cu o plagă în regiunea gâtului.

La fața locului în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală desfășurate de către membrii grupei operative, s-a stabilit că victima un bărbat în vârstă 40 ani avea o plagă tăiată în regiunea gâtului, acesta fiind preluat de către un echipaj medical și transportat la spital. Suspectul a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Totodată, polițiștii au stabilit că totul s-a întâmplat la suspect în locuință, unde în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict și proprietarul cu un cuțit i-a aplicat o plagă tăiată în regiunea gâtului victimei.

Suspectul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, iar pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Doina Secrieru

Share