Suspectați de furtul unui portmoneu! Doi bărbați sunt căutați de polișiști

Suspectați de furtul unui portmoneu! Doi bărbați sunt căutați de polișiști

Polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea bărbaților ce apar în imagini, fiind suspectați de furtul unui portmoneu.

Cazul a avut loc la data de 20 iunie, polițiștii fiind alertați de victimă femeie în vârstă de 33 de ani, care a comunicat că în tim,p ce se afla pe str. M. Kogălniceanu, pentru câteva clipe a lăsat portmoneul în care se aflau mijloace bănești, actele de identitate, cardul bancar, fără supraveghere. Ulterior de pe cardul bancar fiind sustrase mijloace bănești în sumă de 2 800 lei. Astfel, doamnei i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 3 550 lei.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt, care conform legislației penale se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Totodată, persoanele care i-au recunoscut sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact 069803380. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Mihaela Rotari

Share