Supa care este mai puternică decât 100 de antibiotice
Incearca aceasta supa delicioasa ce are o multime de beneficii precum ameliorarea racelilor si gripelor. Cimbru, ceapa rosie si usturoiul lupta impotriva problemelor de sanatate generate de imunitatea slaba.
Daca preferi remedii naturale, vei recunoaste sigur puterea acestei supe si efectul ei de vindecare.
Un grup de oameni de stiinta al Universitatii din Washington au descoperit ca usturoiul este de o suta de ori mai puternic decat cele mai bine vandute doua antibiotice din lume.
Ingrediente:
6 pahare (250 ml fiecare) supa de pui (ca baza) Pentru vegetarieni puteti citi reteta aici.
1 lingurita cimbru proaspat, tocat
2 lingurite ulei de masline
50 catei de usturoi, curatati
1 cana smantana
1 legatura ierburi proaspete – patrunjel, cimbru, frunze de dafin (poti folosi si condimente uscate)
2 linguri unt
2 cepe rosii mari tocate,
3 cani paine uscata, cuburi
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pune usturoiul intr-un vas yena cu putin ulei de masline si apa si se la timp de 45 de minute dupa care se lasa la racit. Aveti grija sa nu-l prajiti prea rau.
Intr-o tigaie la foc mediu se pun cele doua linguri de unt impreuna cu cele doua lingurite de ulei de masline. Ceapa rosie tocata se tine 10 min dupa care se scurge de ulei si se adauga usturoiul prajit. Se mesteca, se adauga supa de pui, cimbru si ierburile proaspete sau uscate. Reduceti focul la mic, se adauga crutoane si se lasa cinci minute, pana se inmoaie painea. Se amesteca supa folosind un mixer de mana sau blender pana cand veti obtine o textura cremoasa. Adauga smantana si sare de Himalaya dupa gust si pofta buna!
Sursa: secretele.com