Studenții de la Colegiul Financiar Bancar au vizitat Parlamentul RM

Studenții de la Colegiul Financiar Bancar au vizitat Parlamentul RM

50 de tineri şi tinere de la Colegiul Financiar Bancar din Chişinău au vizitat Parlamentul Republicii Moldova, la 6 octombrie, la invitaţia vicespeakerului Liliana Palihovici.

„Vă îndemn să vă implicați civic, să participați la scrutinul din 30 noiembrie 2014 pentru ca să decideți și să alegeți oamenii potriviţi care vă vor reprezenta în viitorul Parlament și Guvern”, a fost mesajul Lilianei Palihovici adresat tinerilor şi tinerelor care au vizitat Legislativul.

Liliana Palihovici le-a povestit oaspeţilor despre modalitatea de organizare a ședințelor, despre creația legislativă și poziționarea deputaților în sală.

În timpul dialogului, vicepreședinta Parlamentului a răspuns la întrebări despre parcursul european al Republicii Moldova, despre Codul Educației și reformele lansate de actuala guvernare în domeniul sănătății, e-guvernării și școlilor incluzive etc.

„Ne dorim mult să devenim membri cu drepturi depline în marea familie europeană. Sper că după alegerile din 30 noiembrie vom avea în continuare o coaliție pro-europeană. În acest sens, vom trasa noi priorități și vom continua să îmbunătățim sistemul educațional, securitatea statului și a fiecărui cetățean, astfel încât fiecare membru al societății să fie mulțumit de calitatea vieții sale şi de prosperitatea întregii ţări”, a spus Liliana Palihovici.

Maria Roșca

Share