Serviciile municipale – mobilizate în teritoriu pentru lichidarea consecințelor în urma ploilor

Serviciile municipale – mobilizate în teritoriu pentru lichidarea consecințelor în urma ploilor

Primăria municipiului Chișinău informează că, serviciile municipale specializate sunt mobilizate în teritoriu pentru a lichida consecințele averselor cu vânt puternic din după – amiaza zilei de ieri. Situațiile problematice înregistrate se referă la căderi de arbori peste unități de transport și linii electrice, acumulări de apă pe străzi, precum și subsoluri inundate. 

Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi” intervin pe 9 adrese, unde au fost semnalate căderi de arbori. În același timp, angajații Regiei locativ-comunale și amenajare sunt antrenați în sectorul Botanica, unde au fost înregistrate 2 cazuri de inundații ale subsolurilor blocurilor de locuințe.

Drumarii de la Î.M. „Exdrupo” au fost mobilizați în toate sectoarele, pentru a lichida situațiile problematice de pe străzi. Acumulări de apă în urma averselor au fost înregistrate pe str. Meșterul Manole, str. Uzinelor –  str. Negreșteni, șos. Muncești – str. Pandurilor și str. Albișoara.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice în urma averselor, la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Mihaela Rotari

Share