Seminar despre legislația concurențială pentru judecători și angajați ai Consiliului Concurenței

Seminar despre legislația concurențială pentru judecători și angajați ai Consiliului Concurenței

În perioada 21-22 noiembrie curent, Consiliul Concurenței al Republicii Moldova în colaborare cu Consiliul Concurenței din România, cu suportul RoAID (Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare), au organizat un seminar de instruire în domeniul concurenței destinat judecătorilor specializați în contencios administrativ și angajaților Consiliului.

Seminarul este axat pe: Practicile anticoncurențiale, Controlul de legalitate exercitat de instanțele de judecată asupra actelor administrative ale autorității de concurență, Limitele controlului judecătoresc exercitat de către instanțele de judecată asupra actelor administrative ale autorității de concurență – practică națională.

Lectorii din cadrul Consiliului Concurenței din România: Cristina Butacu, Director Direcția Contencios Administrativ, Anca Atomi, Inspector de Concurență și judecătorii din cadrul Curții de Apel București, Ovidiu Spînu și Ionel Florea, diseminează cele mai bune practici europene în domeniul concurenței.

Seminarul are ca scop aprofundarea cunoștințelor de aplicare a legislației concurențiale combinând partea teoretică și cea practică, prin exemplificarea exhaustivă a legislației concurențiale.

Cristina Pendea

Share