Șeful Poliției de Frontieră: Noi am fost antrenați în combaterea răspândirii virusului de tip Covid-19 încă de la înregistrarea primelor focare în țările UE

Șeful Poliției de Frontieră: Noi am fost antrenați în combaterea răspândirii virusului de tip Covid-19 încă de la înregistrarea primelor focare în țările UE

Poliţia de Frontieră anunță că, în punctul de trecere a frontierei Leușeni au fost felicitați și menționați pentru munca prodigioasă în perioada epidemică mai mulți polițiști de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest, informează OFICIAL.

Distincții MAI și IGPF, diplome, cadouri de preț și grad special înainte de termen prin ordinul MAI au fost oferite de către Secretarul de Stat, Gheorghe Balan și șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza.

În mesajul său, Secretarul de stat a transmis mulțumiri din numele ministrului Afacerilor Interne și al autorităților naționale pentru munca asiduă depusă încă de la începutul perioade epidemice. „Alături de medici ați stat în linia întâi și continuați să o faceți cu demnitate și dăruire de sine. Doar împreună și cu eforturi comune ne va reuși să trecem peste această încercare care stă în fața Republicii Moldova”, a conchis Gheorghe Balan.

„Noi, polițiștii de frontieră, am fost antrenați în combaterea răspândirii virusului de tip Covid-19 încă de la înregistrarea primelor focare în țările UE, implementând la frontiera de stat un șir de măsuri de prevenire și protecție individuală. Recunoștință vouă pentru că ați conștientizat care este rolul nostru în toate acțiunile lansate în perioada Stării de Urgență, dar și respect pentru faptul că v-ați dedicat profesiei, în pofida pericolului la care v-ați expus. În continuare vin cu îndemnul la seriozitate și prudență față de voi înșivă,dar și față de cei apropiați. Vă mulțumesc și sănătate!”, a menționat șeful Poliției de Frontieră Corneliu Groza.

În postura de șef al Direcției regionale Vest, Alexei Cazacu și-a exprimat dorința ca fiecare polițist de frontieră care astăzi a fost apreciat să fie un exemplu pentru colegii lor: „Iar echipa să se prezinte în continuare că una consolidată și unită în lupta cu inamicul invizibil Covid-19”.

În gestiunea Direcției regionale Vest sunt deschise circulației trei puncte de trecere a frontierei Leușeni, Sculeni și Ungheni.

Andriana Cheptine

Share