Ședință a managerilor IP FISM cu reprezentanții misiunii Băncii Mondiale în cadrul Proiectului „Reforma Învățământului din Moldova”

Ședință a managerilor IP FISM cu reprezentanții misiunii Băncii Mondiale în cadrul Proiectului „Reforma Învățământului din Moldova”

Managerii Instituției Publice „Fondul de Investiții Sociale din Moldova” (IP FISM) au participat la o ședință online cu reprezentanții misiunii Băncii Mondiale în Republica Moldova și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, informează OFICIAL.

Subiectul discuțiilor a vizat desfășurarea activităților ce țin de monitorizarea procesului de implementare a subproiectelor în cadrul Componentei A.2 a Proiectului „Reforma Învățământului din Moldova” (PRIM), în special, procentul îndeplinirii volumelor de lucrări la obiectele aflate în proces de renovare. Totodată, participanții la ședință s-au expus asupra perspectivelor de lucru, rezultatelor scontate și provocărilor care apar în condițiile actuale afectate de pandemia virusului COVID-19.

Un alt aspect abordat în cadrul discuțiilor s-a referit la Cadrul de Management de Mediu implementat în procesul de renovare a instituțiilor de învățământ realizat de IP FISM în cadrul Proiectului.

În total, în cadrul Componentei A.2 a Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova” finanțat de Banca Mondială și gestionat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, prin intermediul IP „Fondul de Investiții Sociale din Moldova” urmează a fi renovate 17 instituţii de învăţământ de circumscripţie. La moment 10 proiecte sunt recepționate, 7 se află la diferite etape a procesului de renovare.

fism2 fism3 fism4

Cristina Gurez

Share