SEBN MD a făcut o donaţie grădiniței „Curcubeu” din orașul Orhei

SEBN MD a făcut o donaţie grădiniței „Curcubeu” din orașul Orhei

SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova, a participat la aniversarea a 35-a de activitate a grădiniței „Curcubeu”, din orașul Orhei.

La eveniment au participat directorii tuturor instituțiilor de învățământ preșcolar din orașul Orhei, reprezentanți ai Directiei Generale Educație Orhei, ai Primăriei oraşului Orhei, părinți și copii.

La frumoasa aniversare, SE Bordnetze SRL a donat instituției seturi de materiale didactice și planșe educaționale în valoare de 15 000 lei, cu convingerea că acestea vor facilita procesul educațional și vor spori curiozitatea și implicarea copiilor în activitățile de zi cu zi.

Acțiunea face parte din proiectul „SEBN MD – suport pentru o educație de calitate”. Fabrica de cablaje auto din Orhei nu este la prima acțiune de acest gen. Anterior, au beneficiat de seturi de materiale didactice, echipament de sport, rechizite școlare, echipament IT și accesorii Gimnaziul „Mihai Eminescu”, Gimnaziul „Doina și Ion Aldea Teodorovici”, Școala Raională de Sport Orhei, Grădinița „Vântuleț” din orașul Orhei etc.

Notă: SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 33 de mii de angajați din 15 țări.

Mihaela Rotari 

Share