Reprezentanții CCRM au participat la un atelier în domeniul dezvoltării abilităților de management și leadership

Reprezentanții CCRM au participat la un atelier în domeniul dezvoltării abilităților de management și leadership

Un nou atelier de lucru în domeniul dezvoltării abilităților de management și leadership este organizat, în luna noiembrie curent, de către Oficiul Național de Audit al Suediei (ONAS), în contextul proiectului de cooperare bilateral. Echipa de manageri ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat, la data de 16 noiembrie, la prima sesiune de lucru a atelierului, care va dura trei zile în regim de teleconferință, informează OFICIAL.

Atelierul a fost deschis de Andrei Munteanu, membru al CCRM care a menționat importanța consolidării capacităților managerilor instituției supreme de audit a salutat implicarea activă a participanților în preluarea bunelor practici externe în domeniu.

ONAS, Tinna Bondestam a pus în discuție situația curentă și provocările, cu care se confruntă echipa de manageri ai CCRM în ultimele luni, în contextul organizării activității preponderent la distanță. Participanții au discutat „tehnici de coaching” pentru a elabora propria dezvoltare a leadership-ului și provocările actuale.

În cadrul atelierului, managerii CCRM au împărtășit experiența proprie privind metode eficiente pentru acordarea suportului și monitorizarea personalului de la distanță, exemple de diferite tehnici de dialog online pentru a susține motivația și concentrarea.

Cristina Pendea

Share