Programul Zilei Internaționale a Tineretului 2017

Programul Zilei Internaționale a Tineretului 2017

La data de 12 august 2017, începând cu orele 16:00, la Varnița, r. Anenii Noi, va fi marcată Ziua Internațională a Tineretului.

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, Asociatia de Tineret Sansa” și POT Music în cadrul proiectului „Capitala Națională a Tineretului”.

Tematica anului 2017, este Youth Building Peace – ”Tinerii construind pacea”, punându-se accentul pe contribuțiile tinerilor la prevenirea conflictelor, precum incluziunea socială și pacea durabilă.

Pe agenda evenimentului veți găsi muzică live de la cele mai în vogă trupe din Moldova: Moldovan National Youth Orchestra, AmberTraps, Kapushon, FlashBlood, Via Dacă, Sillage, The Glimpse și Hi Mum.

De asemenea, în program va fi dans modern de la Bboy’s Crew și Sis’n’Bro Team, pe lângă muzică bună și dans veți putea participa la ateliere, expoziții și un târg.

Iar ca Ziua Internațională a Tinerilor să se termine pe nota 10, în zona de camping va fi organizat o proiecție de film în aer liber, pregătit de Caravana CRONOGRAF Tur și la final va fi dată o petrecere alături de DJ Kirumba.

În cadrul evenimentului vor fi anunțate și rezultatele  concursului „Capitala Națională a Tineretului 2018”. Deci, dacă doriți să aflați cine a fost desemnată Capitala Tineretului pentru anul 2018, dar și să vă distrați pe cinste împreună cu tinerii din Republica Moldova, sunteți așteptați sâmbătă, 12 august, începând cu ora 16:00 la Varnița.

 

Mihaela Rotari

Share