Primăria Chișinău va organiza sterilizarea gratuită a 80 de pisici fără adăpost

Primăria Chișinău va organiza sterilizarea gratuită a 80 de pisici fără adăpost

Cu ocazia Zilei internaționale a animalelor fără adăpost, marcată anual în a III-a sâmbătă a lunii august (în anul curent pe 15 august), Direcția generală locativ-comunală și amenajare, în colaborare cu clinicile veterinare din Chișinău, va organiza sterilizarea gratuită a 80 de pisici comunitare.

În cadrul acțiunii sunt invitați să participe oameni care locuiesc în curți de bloc, unde sunt pisici fără adăpost sau cei care nu-și pot permite cheltuieli suplimentare.

Persoanele interesate de servicii gratuite pentru sterilizarea pisicilor vagabonde se pot înscrie online, completând următorul formular: https://clck.ru/QDoLm.

După înregistrarea prealabilă în format online, fiecare voluntar sau curator va primi adresa clinicii veterinare și numărul de telefon, pentru programare și sterilizarea animalelor.

Acțiunea este organizată de Secția controlul protecției animalelor din cadrul Direcției generale locativ-comunale și amenajare și prevede sterilizarea doar a pisicilor fără adăpost, prin oferirea a două servicii gratuite per persoană.

Doina Secrieru

Share