Poliția Capitalei atenționează șoferii „să manifeste disciplină maximă” cu ocazia vizitei Președintelui R. Belarus

Poliția Capitalei atenționează șoferii „să manifeste disciplină maximă” cu ocazia vizitei Președintelui R. Belarus

În perioada 18-19 aprilie curent cu vizită oficială în Republica Moldova se va afla Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lucaşenco.

Pe parcursul celor două zile, Poliția Capitalei, împreună cu alte structuri de forțe, va asigura ordinea și securitatea publică în timpul vizitei înaltului oaspete. În acest sens, Poliția Capitalei, anunţă despre măsurile sporite de securitate şi atenţionări la adresa şoferilor.

Măsurile vor crea unele impedimente la circulația liberă a automobilelor și a cetățenilor pe anumite străzi ale capitalei. În cadrul vizitei, restricțiile necesare pentru asigurarea deplasării cortegiului vor fi aplicate cu maximă flexibilitate, doar pentru timpul strict necesar.

În acest context, şoferii sunt rugaţi „să manifeste disciplină maximă, să dea dovadă de înțelegere și indulgență şi să se conformeze necondiționat cerințelor legale ale Poliție”.

Totodată, Poliția Capitalei, ține să amintească despre obligativitatea șoferilor de a stopa unitatea de transport cât mai spre dreapta, în cazul în care girofarul automobilului Poliției indică lumina roșie și albastră concomitent. La fel, şoferii sunt rugaţi să ocoleacă deplasarea în zona de centru a orașului.

Mihaela Rotari

Share