Ordinea publică de Hramul orașului – asigurată de 600 de polițiști

Ordinea publică de Hramul orașului – asigurată de 600 de polițiști

Circa 600 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Hramul oraşului Chişinău, iar echipele de patrulare mobilă vor supraveghea traficul rutier pe străzile şi parcurile adiacente Pieţei Marii Adunări Naţionale. Despre aceasta se anunță într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei.
Cei care vor veni  în centrul capitalei nu vor avea voie să deţină arme, obiecte explozive sau orice substanţe interzise. Pentru a evita blocajele în traficul rutier, oamenii sunt sfătuiţi să  opteze pentru mijloacele de transport în comun.

Agenţii economici sunt atenţionaţi să nu comercializeze băuturi alcoolice şi articole de tutun minorilor, să fie precauţi la prepararea bucatelor pe aragaz sau la grătar cu utilizarea buteliilor de gaz şi altor accesorii inflamabile.

În cazul apariţiei oricărei situaţii de risc sau dacă s-a admis o ilegalitate, oamenii legii îndeamnă cetăţenii să apeleze la ajutorul echipei de patrulare, a celui mai apropiat sector sau post de poliţie sau să sune la numărul de telefon 902.

Mihaela Rotari

Share