O nouă televiziune on-line în RM. Află despre ce va informa!

O nouă televiziune on-line în RM. Află despre ce va informa!

O nouă televiziune în mediul on-line ar putea apărea curând în Republica Moldova. Este vorba despre Unirea TV.

Unul dintre fondatorii Blocului Unității Naționale, Constantin Codreanu a lansat un mesaj în acest sens și îndeamnă cetățenii să doneze pentru lansarea postului.

“La o săptămână după anunțarea acesteia în cadrul Conferinței Românilor de Pretutindeni, astăzi, dăm start Campaniei de crowdfunding „Pune umărul pentru lansarea Unirea TV!” în mediul online.

Dragi prieteni din ‪#‎România, din Republica Moldova și din Diaspora, avem nevoie de ajutorul vostru!

Este primul nostru proiect de anvergură în care efortul absolut fiecăruia va conta. Partea bună este că putem contribui toți – fie prin donații, fie prin simpla distribuire a informației despre această campanie. Partea și mai bună este că prin implicarea în această campanie, oricine va putea spune, atunci când vom face reunirea, că a contribuit la reîntregirea Țării. Partea cea mai bună e că prin acest proiect avem ocazia perfectă să demonstrăm că, într-adevăr, Unirea Face Puterea și că unioniștii de pretutindeni reprezintă o forță!

*****
Peste 80% din spațiul media din Republica ‪#‎Moldova este ocupat de posturile TV din Federația Rusă. De 25 de ani, cetățenii sunt supuși unui proces continuu de spălare pe creier, care nu se mai oprește.

Televiziunile cu producție locală sunt influențate de interesele politice ale proprietarilor aflați în goana după voturi. Posturile TV din Republica Moldova au devenit instrumente de manipulare și arme anti-‪#‎Unire.

Oamenii nu au acces la informații din surse independente și sunt victime ale acestei situații dezastruoase. A venit timpul să lansăm un post TV independent în Republica Moldova care să nu stea la cheremul oligarhilor. Un post care să nu manipuleze și să informeze corect.

Trebuie să oprim îndobitocirea cetățenilor cu falsuri istorice și informații distorsionate din prezent. Informarea corectă este un pas decisiv spre reîntregire prin creșterea numărului unioniștilor.

Haideți să punem toţi umărul pentru lansarea postului UNIREA TV!”, a scris el.

Doina Secrieru

Share