O nouă companie se lansează pe piața aeriană din R. Moldova. Va fi posibil de ajuns într-o destinație – premieră pentru piața autohtonă!

O nouă companie se lansează pe piața aeriană din R. Moldova. Va fi posibil de ajuns într-o destinație – premieră pentru piața autohtonă!

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania – fondată în R. Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, informează OFICIAL.

Potrivit unui comunicat de presă, compania scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf – reprezintă o premieră absolută pentru piața din R. Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

Rezervarea biletelor sunt disponibile începând cu ziua de astăzi, iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie. Politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

Zborurile vor fi operate cu o flotă modernă care, în prezent, constituie două aeronave de tip Airbus A320.

Noua companie este condusă de Iulian Scorpan – director general, și este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație.

De menționat că, Cobrex Trans este compania aeriană înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

Doina Secrieru

Share