O delegaţie a Băncii Mondiale a vizitat terminalul portuar al TRANS OIL GROUP  

O delegaţie a Băncii Mondiale a vizitat terminalul portuar al TRANS OIL GROUP  

 

Astăzi, 11 octombrie, o delegaţie a Băncii Mondiale a vizitat terminalul portuar al TRANS OIL GROUP, amplasat în Portul Giurgiuleşti, informează Oficial. 

Reprezentanţii Băncii Mondiale au fost familiarizaţi cu activitatea portului. Ei s-au arătat interesaţi şi de proiectul pneumatic al TRANS OIL GROUP, care urmează să fie lansat în zilele apropiate. Acest proiect este unic din punct de vedere al utilizării în vederea transportării cerealierilor şi a porumbului.

De asemenea, a fost abordată tema dezvoltării din continuare a capacităţilor porturare în portul de la Giurgiuleşti.

„Trans-Oil Group of Companies” este un holding agro-industrial, care lucrează în Moldova, cu oficiul în Elveţia. Este un grup de companii care se ocupă cu un larg spectru de activităţi, inclusiv cu agricultura, prelucrarea şi păstrarea grînelor, a făinii şi uleiului vegetal, dar şi cu producerea făinii. „Trans-Oil Group of Companies” are 84 de oficii pe întreg teritoriul ţării, care prestează servicii de prelucrare a materiei prime. Holding-ul este activ în colaborarea comercial-economică cu ţările din regiunea mediteraneană şi Europa, dar şi efectuează operaţiuni de import-export cu astfel de ţări ca şi Kazahstan, Rusia, Ucraina şi SUA.

Cristina Pendea 

Share