Momentul de cotitură pentru „Gemeni” SA. Dan Cazac: Brandurile de acum instalate sunt rezultatul implementării unei noi strategii

Momentul de cotitură pentru „Gemeni” SA. Dan Cazac: Brandurile de acum instalate sunt rezultatul implementării unei noi strategii

Administratorul „Gemeni” SA, Dan Cazac, afirmă că momentul de cotitură pentru afaceri a fost achiziția de către „Twins Estate” SRL a pachetului de acțiuni de 95,45% din cadrul Casei de Comerț „Gemeni” SA (pe data de 17.04.2019), informează OFICIAL. 

El spune că marea majoritate a brandurilor noi instalate acum în cadrul Centrului Comercial Gemeni, reprezintă un rezultat direct al implementării noii strategiei de dezvoltare introdusă de către actualii proprietari majoritari.

„Şi, apropo, respectiva strategie s-a implementat consecvent indiferent de dificultăţile provocate de pandemia de COVID-19, de criza economică ce a survenit ca urmare a pandemiei sau de noile provocări, apărute în ultimul an. Sunt absolut sigur că, implementând această strategie pas cu pas, vom reuşi să aducem centrul comercial „Gemeni” la un nou nivel, deopotrivă apreciat de agenţii economici ce-şi desfăşoară activitatea aici şi de vizitatorii centrului. Or, la baza tuturor acţiunilor noastre stă confortul și comoditatea de a face cumparaturile dorite, de care avem grijă să beneficieze toți vizitatorii Centrului Comercial Gemeni”, a spus în cadrul unui interviu pentru oficial.md Dan Cazac.

Share