Moldovenii din Beirut, la un eveniment prilejuit sosirii primăverii

Moldovenii din Beirut, la un eveniment prilejuit sosirii primăverii

În orașul Beirut s-a desfășurat un program festiv „Mărțișor 2018”, prilejuit sosirii primăverii. Evenimentul a avut loc în incinta Centrului cultural-educațional moldovenesc din Beirut și a fost organizat de către BRI prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Turcia (cu sediul la Ankara), cu participarea Asociației de prietenie moldo-libaneze și a Consulatului onorific al Republicii Moldova în Turcia.

Copiii care frecventează centrul cultural-educațional au prezentat pe durata evenimentului, un program artistic cu cântece, dansuri și poezii despre mărțișor, mame etc.

Totodată, comunitatea moldovenilor din Beirut a avut parte de un recital folcloric inedit cu participarea artistului din Republica Moldova, Marin Gheras, cel care transformat evenimentul  într-o sărbătoare de suflet.

Asociația de prietenie moldo-libaneză exprimă sincere mulțumiri Biroului relații cu diaspora (BRD) pentru cadourile oferite: cărți, mărțișoare, reviste, și adresează cele mai alese cuvinte de felicitare întregii echipe BRD cu ocazia sosirii primăverii.

Mihaela Rotari

Share