Mai mulți șoferi s-a confruntat cu probleme pe traseu, din cauza zăpezii

Mai mulți șoferi s-a confruntat cu probleme pe traseu, din cauza zăpezii

Condițiile meteo nefavorabile din ultimele ore au pus la grea încercare șoferii, pietonii, dar și polițiștii de patrulare, care în permanență se află pe traseu, pentru a dirija circulația rutieră, fluidiza traficul rutier și a stopa transportul deplasarea căruia prezintă un pericol. Totodată, forțele de ordine ajută șoferii care din diferite motive au rămas blocați pe traseu.

Din cauza nămeților au avut de suferit mai mulți șoferi, însă, datorită intervenției prompte și operative a inspectorilor de patrulare, situația de pe drumurile țării este ținută sub control. Polițiștii răspund imediat tuturor solicitărilor parvenite din partea cetățenilor, astfel că cei rămași blocați să nu aibă de suferit.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să-și păstreze calmul în trafic, să respecte regulile de circulație, pentru a evita crearea ambuteiajelor și producerea accidentelor, să respecte cerințele inspectorilor de patrulare și să-și doteze unitățile de transport corespunzător sezonului rece, pentru a nu fi luați prin surprindere de condițiile meteo.

1 2 3 6 7 8

Mihaela Rotari

 

Share