Livrarea de mezeluri în Moldova: cum stau companiile autohtone la acest capitol!

Livrarea de mezeluri în Moldova: cum stau companiile autohtone la acest capitol!

În alte ţări, livrarea de mezeluri la domiciliu este un proces bine pus la punct, care porneşte atât de la necesitatea de a asigura clienţilor comoditate maximă, cât şi de la tendinţa companiilor de a se ridica la nivelul aşteptărilor consumatorilor. Am decis să facem o mică analiză a situaţiei la acest capitol în Moldova, studiind site-urile companiilor producătoare şi nu numai, informează OFICIAL.

Cel mai bine la acest capitol se prezintă „Rogob” SRL. Compania are o subdiviziune specială pe site-ul său, dedicată livrărilor: Produse alimentare – Rogob Foodmart și Meniu bucate gătite – Rogob Grill Cafe. Clienţii selectează produsele, plasează comanda la numărul de telefon indicat și la ora stabilită aceasta este livrată pe adresa indicată. Serviciul de livrare activează zilnic conform programului 09:00 – 20:30, inclusiv în zilele de odihnă şi sărbători. Livrarea se efectuează în raza orașului Chișinău, iar timpul livrării este de 60 minute la produsele de la Rogob Foodmart și 90 minute la bucatele de la Rogob Grill Cafe. Metoda de plată – cu card bancar sau bani cash la primirea comenzii.

Un serviciu de livrare bun are şi „Pegas”. În cazul acestei companii, livrarea are loc în şase zone din municipiul Chişinău, livrările fiind atât simple, cât şi urgente. Termenul unei livrări obişnuite este de trei ore, iar în cazul celei urgente – 1,5 ore. În zilele de sărbătoare livrarea se efectuează pe parcursul zilei. Operatorul companiei procesează comenzile începând cu ora 09:00 până la 21:00 în timpul săptămânii, sâmbăta și în zilele sărbătorilor oficiale (cu excepția datelor de 1 ianuarie și zilei de Paști). Duminica comenzile sunt procesate până la orele 20:00. Modul de achitare – în numerar la primirea comenzii sau cu card bancar.

Pe site-ul brand-ului „Nivalli” este indicat că serviciul de livrare la domiciliu este temporar inactiv. În cazul celorlalţi producători de mezeluri, informaţie despre livrări la domiciliu pe site-uri nu am găsit. Totodată, am identificat posibilitatea unor livrări la domiciliu prin intermediul companiilor specializate.
De notat, că unele companii autohtone au prevăzut serviciu de livrare, însă nu la domiciliu şi doar en-gross.

sursa: curentul.md

Share