Liliana Palihovici: Întotdeauna am știut că în Republica Moldova avem oameni gospodari

Liliana Palihovici: Întotdeauna am știut că în Republica Moldova avem oameni gospodari

„Întotdeauna am știut că în Republica Moldova avem oameni gospodari, plini de viață și dornici de schimbare. Vă îndemn să continuați eforturile de modernizare a țării și la anul să prezentați produse diversificate”. Acesta a fost mesajul Lilianei Palihovici, vicepreședintele PLDM, adresat participanţilor la sărbătoarea „Toamna de aur” din satele Paşcani, Drăsliceni şi Măgdăceşti.

Totodată, vicepreședinta liberal-democraților a mers și la Criuleni. Acolo, Liliana Palihovici a participat, de asemenea, la deschiderea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii care, la fel ca alte birouri similare din ţară, va fi mai aproape de cetăţeni şi le va oferi informaţii, consultanţă şi servicii în domenii precum agricultura, angajarea în muncă, antreprenoriatul etc.

La Paşcani, Drăsliceni şi Măgdăceşti Liliana Palihovici a discutat cu cetăţenii despre dificultăţile cu care se confruntă, despre proiectele investiţionale de care au beneficiat, necesităţile comunităţilor, nevoia de o comunicare mai bună între administraţia locală şi despre soluțiile care ar putea mișca lucrurile înainte.

„Este important să fim uniţi şi să puteţi oferi sprijin în cadrul comunităţii, pentru că, prin implicare şi participare, se pot găsi soluţii la nivel local”, a spus Palihovici.

Liliana Palihovici a fost însoțită de vicepreședintele raionului Criuleni, Sergiu Ceauș.

 

 

 

 

Maria Roșca

Share