La Chișinău, ieri, a fost inaugurat Pomul de Crăciun. Cum a fost! (FOTO)

La Chișinău, ieri, a fost inaugurat Pomul de Crăciun. Cum a fost! (FOTO)

Ieri – 1 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale a fost inaugurat Pomul de Crăciun și aprinse luminile de sărbătoare în centrul capitalei, informează OFICIAL.

La evenimentul de deschidere a Sărbătorilor de iarnă 2019-2020, a participat Primarul general, Ion Ceban și, alături de colective de copii, a aprins luminițele de pe Pomul de Anul Nou.

„Crăciunul și Anul Nou este sărbătoarea copiilor, a familiei și trebuie să le petrecem împreună, consolidat, cu mesaje pozitive. În această perioadă este bine să fim uniți, să avem grijă unii de alții, avem nevoie de o societate unită! Copii sunt cei care vor aprecia într-un final atmosfera de sărbătoare. Consider că prin eforturile consolidate ale Administrației capitalei, dar și a chișinăuienilor am reușit și, vedem acest fapt, prin emoțiile și fericirea copiilor”, a declarat Ceban.

Activitățile artistice în Piața Marii Adunări Naționale au început de la ora 17:00.

La fel ieri, a fost inaugurat și orășelul „Lumea copiilor”, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” a fost deschis „Christmas Village”.

Primăria Chișinău menționează că, în centrul capitalei vor fi organizate un șir de activități cultural-artistice și distractive pe toată durata sărbătorilor, până pe 15 ianuarie 2020.

img (3)

img (2)

img (1)

Doina Secrieru

Share