În ce măsură influențează epidemia de coronavirus activitatea Serviciului Vamal? Sergiu Burduja comunică!

În ce măsură influențează epidemia de coronavirus activitatea Serviciului Vamal? Sergiu Burduja comunică!

În cadrul unui interviu pentru CURENTUL, directorul Serviciului Vamal din Republica Moldova, Sergiu Burduja a răspuns la întrebarea: „În ce măsură influențează epidemia de coronavirus activitatea Serviciului Vamal?”.

În contextul situației epidemiologice din țară și a declarării stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, Serviciul Vamal activează la capacitate maximă. Suntem în prima linie de control și purtăm, alături de alte instituții ale statului, o imensă responsabilitate față de cetățeni. Cred că această epidemie influențează activitatea multor autorități, care și-au asumat o misiune extrem de importantă privind minimizarea riscului de răspândire a virusului”, a spus Burduja.

„Tocmai din acest motiv, Serviciul Vamal a sistat toate ședințele cu agenții economici, seminarele de instruire, audiențele cu cetățenii și alte manifestații care implică interacțiunea directă între persoane, însă sarcinile de bază ale autorității sunt executate în deplină măsură”, a conchis el.

Doina Secrieru

Share