IGP oferă detalii despre explozia de la magazinul alimentar din Chișinău

IGP oferă detalii despre explozia de la magazinul alimentar din Chișinău

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pânzari, în cadrul unui briefing de presă, a comunicat mai multe detalii cu privire la explozia produsă astăzi la magazinul alimentar din intersecția străzilor Armenească – Alexei Mateevici, informează Oficial.

Alexandru Pânzari a vorbit despre circumstanțele incidentului, în urmă căruia au decedat două persoane.

„A avut loc o deflagrație a unui obiect explozibil, în urma cărora au decedat 2 bărbați. Imediat, după primirea apelului, s-a deplasat grupa operativă. Adiacentul locului dar și a incidentului, la moment este în afara oricărui pericol. S-a stabilit că unul dintre bărbații decedați, în jurul orelor 11, a intrat în magazin, a luat aproximativ 10 pachete de țigări, a mers spre tejghea și la ieșire i s-a propus să achite, el a refuzat și în acest moment din rucsac sau din mână a căzut un obiect explozibil. Puterea de distrugere a obiectului a fost îndreptată spre stradă, unde se afla cel de-al doilea bărbat – decedat”, a precizat el.

Prin urmare, Pânzari a oferit câteva precizări despre persoana care a provocat incidentul. „Bărbatul care a provocat acest accident este un locuitor al Chișinăului, anterior a fost judecat de mai multe ori”, a precizat el.

Mihaela Conovali

Share