(FOTO) Ion Ceban a făcut o vizită de lucru în comuna Băcioi

(FOTO) Ion Ceban a făcut o vizită de lucru în comuna Băcioi

Primarul General, Ion Ceban, a fost într-o vizită de lucru în comuna Băcioi, în scopul documentării privind rezultatele implementării proiectelor de dezvoltare a infrastructurii, cu susținere financiară din partea municipalității, informează OFICIAL.

În cadrul întrevederii cu primarul Ilie Leahu și consilierii locali, edilul a discutat despre proiectele realizate în cadrul comunei, dar și despre cele în curs de implementare.

Administrația publică locală din Băcioi a apreciat susținerea din partea Primăriei Chișinău, care contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor suburbiei.

Tot aici a fost menționat și despre cele două rute municipale de autobuz: nr. 4 și nr. 49, care fac legătura dintre Chișinău și localitatea Băcioi, unde anul trecut au fost puse câte 3 și, respectiv, 5 unități noi, confortabile.

Primarul General a ținut să remarce că Primăria Chișinău va continua să susțină proiectele de dezvoltare a infrastructurii sociale și rutiere din suburbii, pentru a crește nivelul de viață al locuitorilor, până la nivelul celor din capitală.

Din 2020 și până acum, investițiile municipalității în dezvoltarea comunei Băcioi sunt de 17,82 milioane de lei.

Share