Filialele Î.S. Servicii Pază, dotate cu maşini noi. Vezi ce marcă!

Filialele Î.S. Servicii Pază, dotate cu maşini noi. Vezi ce marcă!

La 23 iulie 2015, ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan a participat la şedinţa de bilanţ a Î.S. Servicii Pază a MAI, în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele înregistrate în semestrul I 2015, precum şi priorităţile de bază stabilite pentru perioada următoare.

“În condiţiile existenţei unei concurenţe mari pe segmentul de pază, ne punem sarcina de a diversifica în continuare serviciile prestate cetăţenilor, de a spori calitatea acestora şi de a rămâne cât mai atractivi prin capacitate rapidă de intervenţie, tehnică performantă şi resurse umane calificate. Perspectiva serviciului depinde de fiecare dintre voi şi de echipă în ansamblu, aşadar deschiderea spre colaborare şi o comunicare eficientă ne va ajuta să atingem rezultate înalte.”, a menţionat ministrul de Interne, Oleg Balan în cadrul şedinţei.

La rândul său, directorul general al Î.S. Servicii Pază, Vasile Puiu a reiterat importanţa menţinerii unei dinamici pozitive, solicitând de la angajaţi analiză şi adaptare rapidă pentru depășirea dificultăţilor existente şi, ca rezultat, sporirea  gradului de credibilitate a cetăţenilor pentru serviciile prestate.

În cadrul şedinţei de bilanţ, prin prisma indicatorilor economico-financiari a fost analizată activitatea unităţilor structurale şi filialelor Î.S. Servicii Pază a MAI, fiind propusă spre realizare ulterioară modernizarea sistemului de monitorizare, crearea centrelor de monitorizare zonală, asigurarea interacţiunii cu inspectorii de poliţie din teritoriu prin desfăşurarea unor măsuri de profilaxie şi prevenţie a fenomenelor antisociale, precum şi alte obiective care necesită a fi realizate pentru dezvoltarea continuă a întreprinderii.

Şedinţa de bilanţ s-a încheiat prin înmânarea cheilor ale celor 4 automobile noi de model „Dacia Logan”, procurate pentru filialele Î.S. Servicii Pază din Comrat, Donduşeni, Soroca şi Drochia, ce vor permite îmbunătăţirea calităţii serviciilor prestate cetăţenilor.

Pe parcursul I semestru, întreprinderea a asigurat paza  unui număr de 23709 obiective, înregistrând 47589 ieşiri ale  echipajele grupelor operative, contribuind la reţinerea a 236 delicvenţi şi prevenirea a 31 de sustrageri de la obiectivele păzite.

mai

 

Share