Dublu omor la Sîngerei. Un bărbat și-ar fi omorât părinții

Dublu omor la Sîngerei. Un bărbat și-ar fi omorât părinții

Astăzi, ora 9:35, Poliția din Sîngerei a fost sesizată de un locuitor al orașului, care a comunicat că fratele mai mic își ameninţă părinţii cu răfuială fizică.

Veniți la fața locului, polițiștii au depistat în casă cadavrele a doi soți de 78 și 79 de ani, cu semne de moarte violentă, cu tăieturi pe mâini, picioare și lovituri la cap. Suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu victimele.

După ce a săvârșit infracțiunea acesta a plecat într-o direcție necunoscută. Imediat, polițiștii au întreprins acțiuni pentru a fi depistat și reținut.

Astfel, bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sîngerei, cu un cuțit în mâină și foarte agresiv. Pentru al reține au fost implicați mai mulți polițiști și aplicate mijloace speciale, folosind spray-ul lacrimogen. Astfel, suspectul a fost mobilizat și reținut.

Asupra acestuia, oamenii legii au depistat cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și mijloace bănești (15700 de euro, 690 de dolari și circa 2200 de lei). Acesta a declarat că a lucrat peste hotarele țării și că banii îi aparțin.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina. Totodată este foarte agresiv și se încurcă în declarații când este întrebat despre motivul crimei.

În acest caz a fost inițiată o cauză penala pentru omor. Suspectul riscă ani grei de pușcărie.

Mihaela Rotari 

Share